Witte Tijgerin

orig-21478416

Het leven van de meeste mensen is niet meer dan een verwarde worsteling om te overleven en zich te amuseren tot ze sterven. Het is zo triest dat zo weinig mensen de moed of wijsheid hebben om die grote sprong voorbij veroudering, ziekte en dood te maken.
~Handboek van de Witte Tijgerin

the-sexual-teachings-of-the-white-tigress-9780892818686_hr-1Voorbij veroudering, ziekte en dood?
Nou! Dat is nogal een claim niet?
Het inspireert me wel, het “officiële” pad van de Witte Tijgerin.
De aanhalingstekens staan voor dat je van een officieel pad eigenlijk niet kunt spreken. Het was, en is, met mysterie omgeven. Er is slechts één boek geschreven over deze unieke Taoïstische cultus. 

De Witte Tijgerin is een leer voor vrouwen om door middel van seks en een gedisciplineerd leven, fysiek jeugdig te blijven en spiritueel onsterfelijk te worden. En niet binnen een relatie, maar juist als single. Als bewuste single. 
De Witte Tijgerin uit de cultus, en het boek, weet wat ze doet en organiseert haar rendez-vous met mannen zorgvuldig. Ze hangt niet de hele dag smachtend boven haar smartphone.  

Op mijn eigen queeste, waarbij ik van angstgestoorde dertiger naar seksuele alleskenner ben gegaan, heb ik het allermeest gehad aan dit ene boek van de Witte Tijgerin. Ik raak al geïnspireerd als ik de kaft zie; dan weet ik weer helemaal waar het naartoe moet. 

De kern is dat je door het vrijmaken van je lust in het leven, de beschikking krijgt over zo n enorme krachtbron dat het is alsof je ineens op de energie centrale zelf bent aangesloten. In plaats van op het stopcontact.
Mijn tip aan jou (als je vrouw bent), is deze – en al haal je helemaal niets anders van deze pagina behalve dit;
Ga terug in de tijd tot de de momenten of periodes in je leven waarin je straalde, verliefd was, jong, roekeloos. Die energie is er altijd! Die energie zit in jezelf. 

De Witte Tijgerin leert je je jeugdigheid vast te houden en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. 

En juist omdat ik weet hoe fijn het is me zo te voelen, wil ik mijn kennis doorgeven. Zodat het jou geen tien jaar hoeft te kosten.

Zoals de naam al aangeeft is dit pad alleen voor vrouwen. Mannen hebben hun eigen pad en kunnen zich verdiepen in het boek The Jade Dragon, ook door Hsi Lai. 

Ik bied de volgende opties om les te krijgen in de Witte Tijgerin methode;
– de mindset van de Witte Tijgerin
Volg hiervoor
– de Nederlandstalige blogposts de Witte Tijgerin (LS Harteveld, lente/zomer 2017)
–  notities op mijn Facebook The White Tigress.
Dit is een open groep, en de informatie (Engels) is gratis.
Beide zijn nog in ontwikkeling.
mentorship & yoga van de Witte Tijgerin
Op mijn pagina met privélessen vind je een Private Workshop
Daar kan ik je kennis laten maken, met zowel de yoga van de Witte Tijgerin, en/ of de mindset.
Daarna kun je als je wilt verder met een White Tigress mentorship program, een serie privélessen (alleen de yogaoefeningen), of een VIP dag.

 

Advertenties